Nestlé Meewerkstage Mövenpick - Field Support

  • Dutch
  • Management/Organisation
  • Interships & Traineeships

Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern. Je kent ons van merken als MAGGI, NESCAFÉ, KITKAT en NESQUIK. MÖVENPICK is het super premium ijsmerk van Nestlé, wat verkocht wordt binnen de OOH-markt (Out Of Home markt). Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life. Uiteraard is de inzet van ambitieuze en positief ingestelde mensen daarbij onmisbaar.

Wij zoeken…

Voor MÖVENPICK zijn we per 1 februari 2017 op zoek naar een hands on en commercieel ingestelde stagiair(e) om onze Junior Accountmanager te ondersteunen. In deze stage ben je verantwoordelijk voor het bezoeken van bestaande MÖVENPICK klanten binnen de OOH-markt met als doel deze voor te bereiden op het nieuwe ‘ijs’ seizoen.  

Tot jouw stage werkzaamheden behoren onder andere:

-  Bezoeken van bestaande klanten;

- Presentatie van de Mövenpick Ice Cream producten;

- Luisteren naar de klantbehoeften en een gepast voorstel formuleren;

- Promotieactie voorstellen;

- Bestellingen noteren en zorgdragen voor de administratief-gekoppelde handeling;

- Assisteren van Jr.AM;

- Marktonderzoek;

- Analyse-projecten;

- De database up to date houden met bezoekverslagen en klantengegevens;

- Het analyseren van verkoopdata;

- Return on Investment analyses voor klanten met investeringen;

- Mövenpick concept implementeren bij bestaande klanten;

Jouw profiel:

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student(e) die graag werkervaring op wil doen binnen Accountmanagement (Field Sales). Commerciële drive en zelfstandigheid zijn essentieel voor deze stage. Jouw profiel:

- HBO/WO student, bij voorkeur Hogere Hotelschool of een commerciële studie;

- Affiniteit met de horeca;

- In het bezit van rijbewijs B;

- Commerciële ervaring is een pré.

- Goede planner

- Flexibel

- Spreekt vloeiend Engels

Wij bieden…

Een unieke kans om praktijkervaring op te doen binnen het Accountmanagement (Field Sales). Je wordt door onze Junior Accountmanager in je beginperiode intensief begeleid om je klaar te stomen voor het field werk. Vervolgens zal je zelfstandig aan de slag gaan in een deel van Nederland. De Jr. AM zal op wekelijkse basis, middels een meeting op het Nestlé Nederland hoofdkantoor te Amstelveen met jou je ervaringen evalueren. Waar nodig zal hij je coachen & begeleiden, maar zeer zeker ook motiveren, zodat je je maximaal kunt ontwikkelen tijdens deze periode. Daarnaast is deze stage natuurlijk de kans bij uitstek om kennis te maken met Accountmanagement bij een groot Internationaal FMCG concern. De stage is voor 5 dagen per week o.b.v. full-time inzetbaarheid. Interne meetings vinden plaats zowel op het hoofdkantoor in Amstelveen als op het hoofdkantoor te Brussel (B). De stageperiode bedraagt 6 maanden.

Interesse?

Meld je aan en upload je cv en een motivatiebrief t.a.v. Emma Stolker, HR-stagiaire, via de volgende link: https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=160007Q7