Meewerkstage Nestlé MAGGI - Category Management & Shopper Activatie August 1st, 2017

 • Dutch
 • Management/Organisation
 • Vacancies

Voor onze afdeling Nestlé Culinary: MAGGI zijn we op zoek naar een stagiair voor een meewerkstage op het gebied category management & shopper activatie
 
Nestlé Culinary: MAGGI
 
Al meer dan 120 jaar is MAGGI dé partner in de keuken voor vele duizenden huishoudens in Nederland en over de hele wereld, iedere dag weer. Wij zijn er trots op om te werken voor een merk met een geweldige historie maar tegelijkertijd een enorm innovatief en eigentijds karakter. 
Wij spelen als MAGGI in op lokale behoeftes en smaken en zorgen dat we daarvoor de juiste productinnovaties (lokaal) en communicatiecampagnes ontwikkelen.

MAGGI heeft een brede range fantastische producten, waaronder Braadstomen, Roerbaknoedels, Bouillon, Basis voor Soep, Opkikker, Sauzen, Jus en Puree. ‘Een beetje van jezelf, en een beetje van MAGGI’ is al jaren een begrip in de Nederlandse keukens. 
 
De uitdaging…  
 
Per 1 augustus 2017 zijn wij op zoek naar een nieuwe stagiair, je zult dan de eerste week worden ingewerkt en voorgesteld worden aan het team. Het gaat om een combinatie stage van twee disciplines: Category Management en Shopper Activatie, de ideale manier om ervaring op te doen tijdens je studie binnen FMCG dus! 
Wil jij je bezighouden met het optimaliseren van de verschillende subcategorieën die MAGGI kent? Ben jij analytisch sterk maar vind je het ook gaaf om met concrete projecten aan de slag te gaan? Ben je van nature nieuwsgierig en ondernemend aangelegd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

 • Ontwikkelen en uitdragen van categorie groei strategie
 • Het maken van handelsplannen voor product introducties
 • Evalueren en analyseren van promoties en vertalen naar promotie strategie
 • Vertalen van categorie strategie en marketing plan naar winkelvloer activaties
 • Analyseren van de ontwikkeling van de verschillende categorieën en producten
 • Uitvoeren en leiden van winkelvloeractivaties en demonstraties 
 • Vertalen van (shopper) insights naar categorie- en schapsvisie

 
Wij zoeken iemand met de volgende eigenschappen… 

 • HBO/WO student
 • Enthousiast, analytisch en je kunt goed overweg met Excel
 • Affiniteit met de FMCG branche
 • Vindt het leuk om verworven category-, marketing- en sales kennis toe te passen in de praktijk
 • Proactief, pragmatisch en niet bang om je handen uit de mouwen te steken
 • In staat om zelfstandig te werken, maar ook in teamverband

Wij bieden…​


Een unieke kans om mee te maken hoe het is om als Category Manager bij een groot FMCG bedrijf te werken. Daarnaast is deze stage natuurlijk de mogelijkheid bij uitstek om mee te draaien in een multinational als Nestlé. Gedurende 6 maanden werk je 5 dagen per week op het hoofdkantoor in Amstelveen en word je uitstekend begeleid. 
De stage biedt mogelijkheid voor een afstudeeropdracht voor 1 dag in de week in overleg.
De stagevergoeding bij Nestlé bedraagt 500 euro per maand en reiskosten worden volledig vergoed.
 
Interesse?
 
Update je CV en motivatiebrief t.a.v. Mirjam Meijer, HR stagiaire hier! Alleen online sollicitaties via Taleo, waarbij een CV en motivatiebrief is bijgevoegd, worden in behandeling genomen. 
Voor vragen kun je contact opnemen via careers@nl.nestle.com.
 
Over Nestlé….. 
 
Nestlé is ’s werelds grootste voedingsmiddelenconcern en bekend van merken als MAGGI, NESCAFÉ en KITKAT. Bij Nestlé streven we constant naar de beste kwaliteit en service. We dragen op een nuchtere manier zorg voor lekkere, goede en gezonde voeding, waarbij je ‘goed voelen’ centraal staat. Zo wil Nestlé meehelpen aan een leuk en goed leven, ofwel, Nestlé: Good Food, Good Life. 
Binnen Nestlé Nederland heerst een open, informele en persoonlijke cultuur. Van elkaar leren staat centraal. Er is ruimte voor ondernemerschap en vrijheid van denken en handelen. Samenwerken is erg belangrijk. Nestlé medewerkers hebben een sterke werkethiek, loyaliteit en bedrijfstrots. Op het hoofdkantoor in Amstelveen werken 410 mensen.
Kortom, een professionele omgeving met veel groeikansen en een hele goede werksfeer!
 

Primary Location: Netherlands

Job: Quality Management

Organization: Nestlé Netherlands Food

Schedule: Full-time

https://nestle.taleo.net/careersection/3/jobdetail.ftl?job=170002P0